Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe (okładka  miękka, wyd. 06.2015)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1112351222
Tytuł: Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe
Autor: Sawicka Beata , Bliska Beata , Tul-Krzyszczuk Agnieszka , Świstak Ewa , Świątkowska Monika , Górska-Warsewicz Hanna
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Nr dopuszczenia: 2014
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 272
Data premiery: 2015-06-12
Data wydania: 2015-06-12
Forma: książka
Okładka: miękka
Indeks: 17774024
średnia 2,7
5
0
4
1
3
1
2
0
1
1
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

O autorach:

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu Opracowanie zbiorowe
5/5
42,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 Opracowanie zbiorowe
5/5
45,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2 Opracowanie zbiorowe
0/5
71,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Organizacja spotkań biznesowych i konferencji Opracowanie zbiorowe
0/5
55,98 zł

Podobne do ostatnio oglądanego