Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Data premiery: | 2015-06-12 |
Liczba stron: | 272 |
Nr dopuszczenia: | 2014 |
Autor: | Sawicka Beata, Bliska Beata, Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Świstak Ewa, Świątkowska Monika, Górska-Warsewicz Hanna |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1112351222 |
Tytuł: | Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe |
Autor: | Sawicka Beata , Bliska Beata , Tul-Krzyszczuk Agnieszka , Świstak Ewa , Świątkowska Monika , Górska-Warsewicz Hanna |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Nr dopuszczenia: | 2014 |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 272 |
Data premiery: | 2015-06-12 |
Data wydania: | 2015-06-12 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Indeks: | 17774024 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.