54,97 zł
Poczta 15,99 zł
Przewidywana wysyłka
w 1 dzień rob.
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1126049537 |
Tytuł: | Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów |
Autor: | Górecka Danuta , Limanówka Halina , Superczyńska Ewa , Żylińska-Kaczmarek Melania |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Nr dopuszczenia: | 2015 |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 164 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2016-06-14 |
Rok wydania: | 2016 |
Data wydania: | 2016-06-14 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 17 x 235 x 165 |
Indeks: | 19824611 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku ...