Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 (okładka  miękka, wyd. 02.2017)

Autor:
Opracowanie zbiorowe

Sprzedaje PROGMAR ksiazki-medyczne : 85,25 zł

85,25 zł
Poczta 9,99 zł
Przewidywana wysyłka w 3 dni rob.

Sprzedaje Matfel : 85,28 zł

Sprzedaje dvdmax : 101,76 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł: Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Nr dopuszczenia: 2012
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 300
Data premiery: 2017-02-07
Forma: książka
Wymiary produktu [mm]: 237 x 12 x 169
Indeks: 22498946
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .
średnia 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego