Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1111785130 |
Tytuł: | Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15 |
Autor: | Żochowska Elżbieta |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 122 |
Data premiery: | 2015-06-12 |
Data wydania: | 2015-06-12 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 239 x 10 x 171 |
Indeks: | 17771719 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować ...