Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1100148652 |
Tytuł: | Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów |
Autor: | Kowalska Joanna |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 96 |
Data premiery: | 2014-07-26 |
Rok wydania: | 2014 |
Data wydania: | 2014-07-26 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 10 x 242 x 173 |
Indeks: | 15416452 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów
Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować ...