Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Publikacja przeznaczona jest dla uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań oraz 5 zadań przygotowujących do pisemnej i praktycznej części egzaminu zawodowego. Ułatwieniem samodzielnej pracy są zamieszczone w książce odpowiedzi do wszystkich zadań. Zbiór przygotowuje uczniów do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1100607447 |
Tytuł: | Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. „Organizacja żywienia i usług gastronomicznych". Klasa 4. Technikum |
Autor: | Żochowska Elżbieta |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 120 |
Data premiery: | 2014-08-15 |
Rok wydania: | 2013 |
Data wydania: | 2014-08-15 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 10 x 241 x 173 |
Indeks: | 15527141 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. „Organizacja żywienia i usług gastronomicznych". Klasa 4. Technikum
Publikacja przeznaczona jest dla uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań oraz 5 zadań przygotowujących do pisemnej i ...