27,72 zł
InPost 10,99 zł
Przewidywana wysyłka
w 2 dni rob.
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1126048006 |
Tytuł: | Hotelarstwo. Tom 2. Organizacja pracy. Podręcznik. Technikum |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Nr dopuszczenia: | 2013 |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 224 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2016-06-14 |
Rok wydania: | 2013 |
Data wydania: | 2016-06-14 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 12 x 166 x 237 |
Indeks: | 19823065 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Hotelarstwo. Tom 2. Organizacja pracy. Podręcznik. Technikum
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do ...