Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 (okładka  miękka, wyd. 01.2020)

Sprzedaje PROGMAR ksiazki-medyczne : 64,98 zł

64,98 zł
Poczta 9,99 zł
Przewidywana wysyłka w 3 dni rob.

Sprzedaje Goldenbook : 65,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 69,77 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.
Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. oraz wszystkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną.
Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym oraz wykonanie zadań praktycznych związanych z teorią. Większość zadań praktycznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są przejrzyście i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe surowców, łatwy dostęp surowców, narzędzia niezbędne do wykonania zadania, polską tradycję, nowe trendy kulinarne, a także nowoczesny wpływ na żywienie człowieka. Każdy dział materiału edukacyjnego zawiera ciekawostki i wskazówki, które mogą być pomocne w kształceniu gastronomicznym.
Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1480882342
Tytuł: Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Język wydania: polski
Liczba stron: 152
Numer wydania: I
Data premiery: 2020-01-01
Rok wydania: 2020
Data wydania: 2020-01-01
Okładka: miękka
Indeks: 70458497
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu Opracowanie zbiorowe
5/5
42,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 Opracowanie zbiorowe
5/5
45,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2 Opracowanie zbiorowe
0/5
71,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Organizacja spotkań biznesowych i konferencji Opracowanie zbiorowe
0/5
55,98 zł

Podobne do ostatnio oglądanego