Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 3. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (okładka  miękka, wyd. 03.2017)

Sprzedaje Matfel : 49,46 zł

49,46 zł
Poczta 15,99 zł
Przewidywana wysyłka w 1 dzień rob.

Sprzedaje PROGMAR ksiazki-medyczne : 61,02 zł

Sprzedaje dvdmax : 61,05 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 3. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
Autor: Górecka Danuta , Limanówka Halina , Superczyńska Ewa , Żylińska-Kaczmarek Melania
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 320
Numer wydania: I
Data premiery: 2017-03-27
Forma: książka
Wymiary produktu [mm]: 17 x 236 x 168
Indeks: 22499127
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .
średnia 4,6
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

O autorach:

Podobne do ostatnio oglądanego