Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1100282460 |
Tytuł: | Ekonomika i organizacja w gastronomii. Podręcznik |
Autor: | Grontkowska Anna , Klepacki Bogdan |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 320 |
Data premiery: | 2014-07-26 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 180 x 15 x 80 |
Indeks: | 15431301 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Ekonomika i organizacja w gastronomii. Podręcznik
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na poziomie technikum i szkoły policealnej.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.