Ekonomika i organizacja w gastronomii. Podręcznik (okładka  miękka)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na poziomie technikum i szkoły policealnej.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1100282460
Tytuł: Ekonomika i organizacja w gastronomii. Podręcznik
Autor: Grontkowska Anna , Klepacki Bogdan
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 320
Data premiery: 2014-07-26
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 180 x 15 x 80
Indeks: 15431301
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

O autorze: Grontkowska Anna

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu Opracowanie zbiorowe
5/5
42,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 Opracowanie zbiorowe
5/5
45,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Organizacja spotkań biznesowych i konferencji Opracowanie zbiorowe
0/5
55,98 zł
Inne z tego wydawnictwa Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2 Opracowanie zbiorowe
0/5
71,98 zł

Podobne do ostatnio oglądanego