Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1100281522 |
Tytuł: | Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Część 2 |
Autor: | Mikuta Beata |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 126 |
Data premiery: | 2014-07-26 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 173 x 25 x 241 |
Indeks: | 15431004 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Część 2
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarwstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.