Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Zwierciadło |
Data premiery: | 2021-04-14 |
Liczba stron: | 296 |
Autor: | Szaciłło Karolina, Szaciłło Maciej |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Jesteś tym, co... jesz.
Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, w tym szczególnie na stan naszych narządów.
Z jakich produktów, ziół i przypraw powinniśmy komponować menu, aby mieć energię i cieszyć się zdrowiem? Odpowiedź znajdziesz w książce "Jedzenie, które leczy".
Karolina i Maciej Szaciłło skorzystali z mądrości najstarszej znanej ludzkości medycyny - ajurwedy. Ten liczący 5 tysięcy lat system medyczny podchodzi do zdrowia w sposób holistyczny. Pomaga powrócić i utrzymać stan równowagi. Czy istnieje jedna, idealnie dobrana dieta dla każdego? Nie. Każdy z nas jest bowiem inny. Różnimy się nie tylko widocznymi elementami jak wzrost, waga, płeć czy kolor skóry. Mamy m.in. inne trawienie, różne zapotrzebowanie energetyczne. Mało tego nasze potrzeby zmieniają się wraz ze zmiennością otaczającego nas świata. Innego rodzaju przyprawy i smaki są nam potrzebne zimą, a inne upalnym latem.
Autorzy nie tylko podadzą przepisy na proste i smaczne posiłki sprzyjające zdrowiu, ale podpowiedzą jak odnaleźć swoją drogę do zdrowia i radości życia.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1266342756 |
Tytuł: | Jedzenie, które leczy |
Autor: | Szaciłło Karolina , Szaciłło Maciej |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Zwierciadło |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 296 |
Numer wydania: | II |
Data premiery: | 2021-04-14 |
Rok wydania: | 2021 |
Data wydania: | 2021-04-14 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 192 x 27 x 240 |
Indeks: | 38195198 |
Karolina Szaciłło jest specjalistką od zdrowego trybu życia. Publikuje m.in. na łamach "Wysokich obcasów", "Coachingu", "Sensu" oraz "Magazynu Świątecznego". Prowadzi warsztaty i szkolenia z zakresu medytacji, zdrowego jedzenia oraz wyjazdowe detoksy wraz z mężem, Maciejem Szaciłło. Jest współautorką dwóch poradników dietetycznych, koncentrujących się na zdrowym, oczyszczającym organizm jedzeniu. Książka "Karolina na detoksie" stała się bestsellerem.
Maciej Szaciłło jest popularnym ekspertem od zdrowego żywienia oraz ekologicznego typu życia. Wspólnie z żoną, Karoliną Szaciłło, prowadzi liczne kursy, szkolenia i warsztaty zdrowego gotowania, wyjazdowe detoksy oraz zajęcia związane z medytacją, ćwiczeniami oddechowymi i tym podobnymi. Od lat prowadzi także kącik zdrowego gotowania w Dzień Dobry TVN. Jest autorem licznych publikacji poświęconych zdrowiu i oczyszczaniu organizmu - m.in. książek takich, jak: "Przemytnicy marchewki groszku i soczewicy" i "Przemytnicy na wakacjach". Ojciec dwóch córek.
Jaka dieta po czterdziestce jest najlepsza na odchudzanie? Jeśli za tycie z wiekiem nie odpowiada spowalniający metabolizm, to co? Dlaczego po pięćdziesiątce większość ludzi ma oponkę i czy można się jej pozbyć? W artykule znajdziecie nie tylko odpowiedzi na najpopularniejsze pytania o odchudzanie ...
więcej„Jak schudnąć po czterdziestce” i „Jak zachować młodość” to jedne z najczęstszych pytań w drugiej połowie życia. Czy istnieje dieta i styl jedzenia mogące zapewnić nam piękny wygląd i długowieczność? Tak. Poznajcie 5 filarów żywienia, które warto wprowadzić po ...
więcej
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Jedzenie, które leczy
Jesteś tym, co... jesz. Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, ...