Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie wiemy, jak je jeść. Oto opracowanie, które uzmysłowi nam, jak wiele tracimy, podchodząc nieufnie do czerymoi, kaki, chinoli, lepiej znanej jako marakuja, czy zapote.
Z tej książki dowiesz się między innymi:
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1199680569 |
Tytuł: | Historia owoców tropikalnych. Od awokado do zapote |
Autor: | Molenda Jarosław |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Bellona |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 312 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2018-06-14 |
Rok wydania: | 2018 |
Data wydania: | 2018-06-14 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 35 x 147 x 207 |
Indeks: | 25966640 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Historia owoców tropikalnych. Od awokado do zapote
W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że ...