Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok.
Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.
Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.
Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.
ID produktu: | 1006876662 |
Tytuł: | Domowe konserwowanie żywności |
Autor: | Chadwick Janet |
Tłumaczenie: | Kowalczyk Marcin |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | angielski |
Liczba stron: | 223 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2010-08-09 |
Rok wydania: | 2010 |
Data wydania: | 2010-08-09 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 165 x 235 |
Indeks: | 65942352 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Domowe konserwowanie żywności
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok.Nie musisz mieć wiele czasu i ...