Domowe konserwowanie żywności (okładka  miękka, wyd. 05.2013)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw

Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok

Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.

Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.

Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.

ID produktu: 1068626694
Tytuł: Domowe konserwowanie żywności
Autor: Chadwick Janet
Tłumaczenie: Kowalczyk Marcin
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 216
Numer wydania: II
Data premiery: 2013-05-27
Rok wydania: 2013
Data wydania: 2013-05-27
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 235 x 17 x 165
Indeks: 12971763
średnia 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
1 recenzja
5/5
22-09-2013 o godz 21:00 przez: emik84
Porady na temat konserwowania żywności tak by również poza sezonem mogła cieszyć nasze podniebienia. Ja w lekturze znalazłam dla siebie wiele wspaniałych rad, z których z pewnością skorzystam nawet jeszcze w tym sezonie. Książka stała się moim swoistym wademekum wiedzy w kwestii konserwacji żywności. Oczywiście niektóre podpowiedzi autorki są większości osób dobrze znane w powszechnie stosowane, jednak przynajmniej dla mnie, znaczna większość okazała się być czymś nowym, a co za tym idzie zainspirowała mnie do działania.
Myślę, że każdy boryka się czasem z problemem właściwego przechowywania żywności, tak by można było po nią sięgnąć o każdej porze roku i móc cieszyć się jej naturalnym smakiem i aromatem. Z pewnością w tej książce znajdziecie wiele odpowiedzi na nurtujące pytania a praca przy konserwacji żywności stanie się dla każdego łatwa, szybka i przyjemna, czego oczywiście życzę odsyłając wszystkich do lektury
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0

O autorze: Chadwick Janet

Domowe konserwowanie żywności
okładka  miękka, wyd. 08.2010
0/5
(0/5) 0 recenzji
Domowy wyrób nabiału
okładka  miękka, wyd. 05.2013
2/5
(2/5) 0 recenzji

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa 220 splotów szydełkowych Opracowanie zbiorowe
4.7/5
29,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Piekło kobiet pl
4.6/5
24,44 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego