Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw
Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok
Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.
Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.
Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.
ID produktu: | 1068626694 |
Tytuł: | Domowe konserwowanie żywności |
Autor: | Chadwick Janet |
Tłumaczenie: | Kowalczyk Marcin |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | angielski |
Liczba stron: | 216 |
Numer wydania: | II |
Data premiery: | 2013-05-27 |
Rok wydania: | 2013 |
Data wydania: | 2013-05-27 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 235 x 17 x 165 |
Indeks: | 12971763 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Domowe konserwowanie żywności
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzywCiesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rokNie musisz mieć wiele czasu i lat ...Myślę, że każdy boryka się czasem z problemem właściwego przechowywania żywności, tak by można było po nią sięgnąć o każdej porze roku i móc cieszyć się jej naturalnym smakiem i aromatem. Z pewnością w tej książce znajdziecie wiele odpowiedzi na nurtujące pytania a praca przy konserwacji żywności stanie się dla każdego łatwa, szybka i przyjemna, czego oczywiście życzę odsyłając wszystkich do lektury