Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, crème fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.
Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.
W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej – przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.
ID produktu: | 1068342765 |
Tytuł: | Domowy wyrób nabiału |
Autor: | Chadwick Janet |
Tłumaczenie: | Knopińska Olga |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | angielski |
Liczba stron: | 212 |
Numer wydania: | II |
Data premiery: | 2013-05-06 |
Rok wydania: | 2013 |
Data wydania: | 2013-05-06 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 235 x 165 |
Indeks: | 12964765 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Domowy wyrób nabiału
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, crème fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich ...