Domowy wyrób nabiału (okładka  miękka, wyd. 05.2013)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, crème fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.

Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.

W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej – przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.

ID produktu: 1068342765
Tytuł: Domowy wyrób nabiału
Autor: Chadwick Janet
Tłumaczenie: Knopińska Olga
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 212
Numer wydania: II
Data premiery: 2013-05-06
Rok wydania: 2013
Data wydania: 2013-05-06
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 235 x 165
Indeks: 12964765
średnia 2
5
0
4
0
3
0
2
1
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Sztuka ataku
4.9/5
21,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Bobby Fischer
4.8/5
24,44 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego