Tradycje i sztuka kulinarna Chin (okładka  miękka)

Sprzedaje empik.com : 33,75 zł

33,75 zł
45,00 zł porównanie do ceny sugerowanej przez wydawcę
Odbiór w salonie 0 zł
Wysyłamy w 14-15 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1066300233
Tytuł: Tradycje i sztuka kulinarna Chin
Autor: Burski Ksawery
Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademickie Dialog
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 308
Numer wydania: I
Data premiery: 1995-01-01
Forma: książka
Okładka: miękka
Indeks: 12796823
średnia 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

O autorze: Burski Ksawery

Tradycje i sztuka kulinarna Chin. Historia, zwyczaje, smaki
okładka  miękka, wyd. 04.2021
4.6/5
(4,7/5) 1 recenzja
54,99 zł
Tradycje i sztuka kulinarna Chin
okładka  miękka, wyd. 09.2015
4/5
(4/5) 0 recenzji

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Uczennica
4.6/5
38,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Bataty
4.3/5
39,02 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego