Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Wiadomości z zakresu toksykologii żywności zajmują ważne miejsce w wykształceniu specjalistów żywienia człowieka i technologii żywności. Osoby te muszą wiedzieć jakie substancje potencjalnie szkodliwe trafiają do organizmu z produktami spożywczymi i wodą pitną, jak zminimalizować ich obecność oraz jak ocenić ryzyko związane z ich występowaniem.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1052718310 |
Tytuł: | Toksykologia żywności |
Autor: | Brzozowska Anna |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo SGGW |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Numer wydania: | IV |
Data premiery: | 2012-04-07 |
Data wydania: | 2012-04-07 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Indeks: | 11751793 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Toksykologia żywności
Wiadomości z zakresu toksykologii żywności zajmują ważne miejsce w wykształceniu specjalistów żywienia człowieka i technologii żywności. Osoby te muszą wiedzieć jakie substancje potencjalnie ...