Toksykologia żywności (okładka  miękka, wyd. 04.2012)

Sprzedaje Polskaksiegarnia : 37,00 zł

37,00 zł
Odbiór w salonie 8,99 zł
Przewidywana wysyłka w 2 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Wiadomości z zakresu toksykologii żywności zajmują ważne miejsce w wykształceniu specjalistów żywienia człowieka i technologii żywności. Osoby te muszą wiedzieć jakie substancje potencjalnie szkodliwe trafiają do organizmu z produktami spożywczymi i wodą pitną, jak zminimalizować ich obecność oraz jak ocenić ryzyko związane z ich występowaniem.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1052718310
Tytuł: Toksykologia żywności
Autor: Brzozowska Anna
Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Numer wydania: IV
Data premiery: 2012-04-07
Data wydania: 2012-04-07
Forma: książka
Okładka: miękka
Indeks: 11751793
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Podstawy dietetyki Opracowanie zbiorowe
0/5
32,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Chów drobiu Opracowanie zbiorowe
0/5
54,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Edukacja prozdrowotna i **** zdrowia. Opracowanie zbiorowe
0/5
60,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Analiza i ocena jakości żywności Opracowanie zbiorowe
0/5
43,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Logistyka. Wybrane zagadnienia Opracowanie zbiorowe
0/5
43,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Ćwiczenia z meteorologii Opracowanie zbiorowe
0/5
35,00 zł

Podobne do ostatnio oglądanego