Technologia gastronomiczna (okładka  twarda, wyd. 01.2016)

Sprzedaje Polskaksiegarnia : 104,00 zł

104,00 zł
Odbiór w salonie 8,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Przewidywana wysyłka w 2 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Technologia gastronomiczna to kompleksowe źródło wiedzy dla wszystkich zainteresowanych branżą gastronomiczną i technologią żywności. Autor, Ewa Czarniecka-Skubina, przedstawia obszerny przegląd charakterystyki gastronomii, organizacji zakładów gastronomicznych, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii, a także zagadnień dotyczących personelu produkcyjnego i procesów technologicznych.

Książka zawiera informacje na temat wykorzystania surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w gastronomii, trendy kulinarno-technologiczne, systemy technologiczne produkcji potraw oraz wiele innych istotnych zagadnień. Znajdują się tu także omówienia dotyczące planowania jadłospisów, tworzenia kart menu, znakowania żywieniowego potraw oraz zapewnienia jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego potraw.

Pozycja ta, wydana w 2016 roku w formacie B5, zawiera imponującą liczbę 714 stron, co czyni ją niezastąpionym podręcznikiem dla profesjonalistów gastronomicznych oraz pasjonatów sztuki kulinarnej. Dzięki tej książce możliwe jest zgłębienie tajników gastronomicznej technologii oraz poszerzenie własnej wiedzy na temat procesów produkcyjnych i przygotowywania potraw. Technologia gastronomiczna to nieocenione źródło wiedzy dla wszystkich, którzy pragną rozwijać się w obszarze gastronomii.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1491657423
Tytuł: Technologia gastronomiczna
Autor: Czarniecka-Skubina Ewa
Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Język wydania: polski
Liczba stron: 714
Numer wydania: I
Data premiery: 2016-01-01
Rok wydania: 2016
Data wydania: 2016-01-01
Forma: książka
Okładka: twarda
Indeks: 70824995
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Podstawy dietetyki Opracowanie zbiorowe
0/5
32,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Chów drobiu Opracowanie zbiorowe
0/5
54,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Ćwiczenia z meteorologii Opracowanie zbiorowe
0/5
35,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Zbiór zadań z wytrzymałości materiałów Opracowanie zbiorowe
0/5
32,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Komputerowe systemy finansów i księgowości Opracowanie zbiorowe
0/5
26,00 zł
Inne z tego wydawnictwa Wyposażenie technologiczne w gastronomii. Opracowanie zbiorowe
0/5
54,00 zł

Podobne do ostatnio oglądanego