Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Italians love to talk about food. The aroma of a simmering ragu, the bouquet of a local wine, the remembrance of a past meal: Italians discuss these details as naturally as we talk about politics or sports, and often with the same flared tempers. In Why Italians Love to Talk About Food, Elena Kostioukovitch explores the phenomenon that first struck her as a newcomer to Italy: the Italian culinary code, or way of talking about food. Along the way, she captures the fierce local pride that gives Italian cuisine its remarkable diversity. To come to know Italian food is to discover the differences of taste, language, and attitude that separate a Sicilian from a Piedmontese or a Venetian from a Sardinian. Try tasting Piedmontese bagna cauda, then a Lombard cassoela, then lamb ala Romana: each is part of a unique culinary tradition.
ID produktu: | 1023350259 |
Tytuł: | Por qué a los italianos les gusta hablar de comida : un itinerario a través de la historia, la cultura y las costumbres |
Autor: | Kostioukovitch Elena |
Tłumaczenie: | Salmeron Arjona Juan Manuel |
Wydawca: | Tusquets Editores |
Język wydania: | spanish |
Ilość stron: | 496 |
Data premiery: | 2009-11-01 |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 30 x 230 x 150 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Por qué a los italianos les gusta hablar de comida : un itinerario a través de la historia, la cultura y las costumbres
Italians love to talk about food. The aroma of a simmering ragu, the bouquet of a local wine, the remembrance of a past meal: Italians discuss these details as naturally as we talk about politics or ...