Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Ta książka podpowie Ci, jak wyczarować smakowite pieczenie, rolady, kotlety i inne przysmaki z różnych rodzajów mięsa – drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a także jagnięciny oraz królika.
Znajdziesz tu całą gamę propozycji odpowiednich na co dzień, tzn. takich, których przyrządzenie nie wymaga ani dużo czasu, ani wielu składników – np. roladki z piersi kurczaka z mozzarellą czy bitki wieprzowe z owocami leśnymi.
Podajemy także receptury na szczególnie wykwintne potrawy, które idealnie nadają się na uroczyste okazje – np. świątecznego faszerowanego indyka czy medaliony cielęce ze szparagami i szałwią.
Obok pomysłów na dania główne w książce zostały umieszczone przepisy na zakąski.
Prezentowane receptury na dania zimne i gorące rekomenduje renomowany szef kuchni Grzegorz Labuda, który prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu.
ID produktu: | 1006486982 |
Tytuł: | Pieczenie Rolady Kotlety i Inne Mięsne Fantazje |
Autor: | Labuda Grzegorz |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Olimp Media |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 128 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2010-05-10 |
Rok wydania: | 2010 |
Data wydania: | 2010-05-10 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 240 x 165 |
Indeks: | 65836774 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Pieczenie Rolady Kotlety i Inne Mięsne Fantazje
Ta książka podpowie Ci, jak wyczarować smakowite pieczenie, rolady, kotlety i inne przysmaki z różnych rodzajów mięsa – drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a także jagnięciny oraz ...