Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
W Niezwykłych obiadach ze zwykłych składników Grzegorz Labuda przekonuje, że wyszukane dania wcale nie muszą być drogie i skomplikowane w przygotowaniu.
Autor, doświadczony szef kuchni wielu restauracji, nawet ze skromnego śledzia przyrządza intrygującą przystawkę w postaci tatara, a prozaiczną zupę ziemniaczaną zamienia w prawdziwą poezję smaku.
W tej książce prezentuje 30 obiadowych menu składających się z dwóch dań. Znajdziecie tu propozycje odpowiednie zarówno na niedzielny obiad w gronie najbliższych, jak i na specjalną uroczystość.
O autorze
Grzegorz Labuda – członek elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach, jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie, Hotel Nadmorski w Gdyni i Blow Up Hall 5050 w Poznaniu.
W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski – W. Juszczenko) w 2005 roku i wizyty George’a Busha w 2007 roku.
Obecnie prowadzi kuchnię i restaurację w ekskluzywnym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu.
ID produktu: | 1006423008 |
Tytuł: | Niezwykłe Obiady ze Zwykłych Składników |
Podtytuł: | Autorskie Przepisy Renomowanego Szefa Kuchni |
Autor: | Labuda Grzegorz |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Olimp Media |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 128 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2010-03-04 |
Rok wydania: | 2010 |
Data wydania: | 2010-03-04 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 240 x 165 |
Indeks: | 65746585 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Niezwykłe Obiady ze Zwykłych Składników
W Niezwykłych obiadach ze zwykłych składników Grzegorz Labuda przekonuje, że wyszukane dania wcale nie muszą być drogie i skomplikowane w przygotowaniu. Autor, doświadczony szef kuchni wielu ...