50,18 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Wysyłamy
w 1 dzień rob.
Autor: |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Data premiery: | 2014-01-01 |
Seria: | Hotelarstwo |
Liczba stron: | 192 |
Autor: | Duda Joanna, Krzywda Sebastian |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Podręcznik do nauki:
Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: "Usługi żywieniowe w hotelarstwie" do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1109131983 |
Tytuł: | Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń |
Seria: | Hotelarstwo |
Autor: | Duda Joanna , Krzywda Sebastian |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 192 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2014-01-01 |
Rok wydania: | 2014 |
Data wydania: | 2014-01-01 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 295 x 10 x 205 |
Indeks: | 17273251 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń
Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych zasad nakrywania stołów sposobów podawania śniadań różnych metod serwowania posiłków organizowania usług dodatkowych Zeszyt ćwiczeń stanowi ...