Domowe wędzenie żywności (okładka  miękka, wyd. 06.2016)

Wszystkie formaty i wydania (3): Cena:

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.

Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1123425596
Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Tłumaczenie: Kwiecień-Maniewska Olga
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 255
Numer wydania: IV
Data premiery: 2016-06-03
Rok wydania: 2016
Data wydania: 2016-06-03
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 22 x 166 x 237
Indeks: 19485744
średnia 4,1
5
11
4
4
3
3
2
3
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
3 recenzje
Kolejność wyświetlania:
Od najbardziej wartościowych
Od najbardziej wartościowych
Od najnowszych
Od najstarszych
Od najpopularniejszych
Od najwyższej oceny
Od najniższej oceny
5/5
03-08-2017 o godz 15:39 przez: Monika Gudek | Zweryfikowany zakup
Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
18-06-2023 o godz 08:51 przez: Magdalena Wojciechowska | Zweryfikowany zakup
Bardzo fajna książka
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
2/5
11-12-2019 o godz 23:46 przez: Anonim
Tytuł jest bardzo mylący. Spodziewamy się po nim poradnika w którym otrzymamy przepisy na wyroby domowe, ze świeżych składników, tymczasem w 90% przepisów autor sugeruje składniki już przetworzone, jak i nieosiągalne dla "Kowalskiego" (...chude mleko w proszku - NIE instant - dostępne jak najbardziej, ale w workach 25kg). Na obronę książki, jest w niej sporo porad technicznych obróbki mięsa, i kilka ciekawostek o których nie wiedziałem, pomimo kilku lat hobby, i intensywnego poszerzania wiedzy. Są one warte tych 30zł. Ogólnie polecam, jednak spodziewałem się czegoś lepszego
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Jak czytać emocje
4.4/5
21,99 zł
Megacena

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego