Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Data premiery: | 2024-03-06 |
Liczba stron: | 256 |
Autor: | Anderson Warren R. |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1452169062 |
Tytuł: | Domowe wędzenie żywności |
Autor: | Anderson Warren R. |
Tłumaczenie: | Kwiecień-Maniewska Olga |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | angielski |
Liczba stron: | 256 |
Numer wydania: | VIII |
Data premiery: | 2024-03-06 |
Rok wydania: | 2024 |
Data wydania: | 2024-03-06 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 230 x 25 x 160 |
Indeks: | 59343622 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Domowe wędzenie żywności
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach ...