Autor: |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Data premiery: | 2015-08-17 |
Liczba stron: | 496 |
Nr dopuszczenia: | 33/2015 |
Autor: | Szajna Renata, Ławniczak Danuta |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1114253058 |
Tytuł: | Usługi gastronomiczne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Kwalifikacja T.15.3. Technikum |
Autor: | Szajna Renata , Ławniczak Danuta |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Nr dopuszczenia: | 33/2015 |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 496 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2015-08-17 |
Data wydania: | 2015-08-17 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 242 x 16 x 169 |
Indeks: | 18075670 |
87,52 zł cena regularna
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Usługi gastronomiczne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Kwalifikacja T.15.3. Technikum
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług ...