Autor: |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Data premiery: | 2015-06-19 |
Liczba stron: | 408 |
Autor: | Szajna Renata, Ławniczak Danuta |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem "Usługi gastronomiczne", których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1112793251 |
Tytuł: | Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń 1. Technikum i szkoły zawodowe |
Autor: | Szajna Renata , Ławniczak Danuta |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 408 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2015-06-19 |
Rok wydania: | 2015 |
Data wydania: | 2015-06-19 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 283 x 22 x 203 |
Indeks: | 17821131 |
87,52 zł cena regularna
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń 1. Technikum i szkoły zawodowe
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem "Usługi gastronomiczne", których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej ...