Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Create 75 beautiful and unique pies using traditional techniques and modern tools from a couple who has baked their way to the top.
Get ready for a new, fresh take on baking the ultimate feel-good dessert: pie! In The New Pie, Chris Taylor and Paul Arguin--winners of more than 500 awards for baking (including the 2017 Best of Show Award at the National Pie Championships)--re-examine the wholesome world of pie. Through traditional time-honored techniques, modern cooking methods (like sous vide), innovative flavors (birthday cake; Tahitian pineapple; and mocha "mystery"), and a love for kitchen gadgets (like immersion circulators and silicone texture mats), these legendary competition circuit pie experts reinvent the traditional pastime of pie-making. With step-by-step instructions and playful photography, you'll learn to make groundbreaking creations, including a magnificent Blueberry-Maple Pie with wood-grain lattice, the King Fluffernutter Pie, and a striped chocolate Pie of the Tiger. Whether you are a pie voyeur, new baker, or baking enthusiast you will find inspiration at every turn and pies to satisfy every craving.
ID produktu: | 1207514921 |
Tytuł: | The New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert |
Autor: | Chris Taylor , Arguin Paul |
Wydawca: | Potter Clarkson N. |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 272 |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 220 x 20 x 244 |
Indeks: | 32173598 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem The New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert
Create 75 beautiful and unique pies using traditional techniques and modern tools from a couple who has baked their way to the top. Get ready for a new, fresh take on baking the ultimate feel-good ...