Flour Water Salt Yeast (okładka  twarda)

Sprzedaje empik.com : 135,99 zł

135,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 124,73 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 173,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 203,53 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker.

There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just a pleasure-it is a passion that has led him to create some of the best and most critically lauded breads and pizzas in the country.

In Flour Water Salt Yeast, Forkish translates his obsessively honed craft into scores of recipes for rustic boules and Neapolitan-style pizzas, all suited for the home baker. Forkish developed and tested all of the recipes in his home oven, and his impeccable formulas and clear instructions result in top-quality artisan breads and pizzas that stand up against those sold in the best bakeries anywhere.

Whether you're a total beginner or a serious baker, Flour Water Salt Yeast has a recipe that suits your skill level and time constraints: Start with a straight dough and have fresh bread ready by supper time, or explore pre-ferments with a bread that uses biga or poolish. If you're ready to take your baking to the next level, follow Forkish's step-by-step guide to making a levain starter with only flour and water, and be amazed by the delicious complexity of your naturally leavened bread. Pizza lovers can experiment with a variety of doughs and sauces to create the perfect pie using either a pizza stone or a cast-iron skillet.

Flour Water Salt Yeast is more than just a collection of recipes for amazing bread and pizza-it offers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. Featuring a tutorial on baker's percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, tips for adapting bread baking schedules to fit your day-to-day life, and an entire chapter that demystifies the levain-making process, Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers who want to make their daily bread exceptional bread.

ID produktu: 1046255087
Tytuł: Flour Water Salt Yeast
Autor: Forkish Ken
Wydawca: Random House
Język wydania: angielski
Język oryginału: angielski
Ilość stron: 272
Data premiery: 2012-09-01
Rok wydania: 2012
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 24 x 262 x 210
Indeks: 27818831
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

O autorze: Forkish Ken

Elements Of Pizza
okładka  twarda
5/5
(5/5) 0 recenzji
112,99 zł
Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba
okładka  twarda, wyd. 09.2014
4.6/5
(4,7/5) 6 recenzji

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Peppa Pig: Peppa Loves Everyone Opracowanie zbiorowe
5/5
13,99 zł
Promocja
17,99 zł (-22%)  najniższa cena

21,25 zł (-34%)  cena regularna

Inne z tego wydawnictwa The Puffin Book of Bedtime Stories Opracowanie zbiorowe
5/5
21,76 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Peppa Pig: Peppa's Dragon Adventure Opracowanie zbiorowe
0/5
14,99 zł
Promocja
18,99 zł (-21%)  najniższa cena

33,00 zł (-54%)  cena regularna

Inne z tego wydawnictwa Soldiers of the Sun Opracowanie zbiorowe
0/5
98,49 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego