Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Information, techniques and recipes for the proficient home baker.
ID produktu: | 1039793181 |
Tytuł: | Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Wydawca: | Stewart Tabori&Chang Inc. |
Język wydania: | angielski |
Język oryginału: | angielski |
Ilość stron: | 496 |
Data premiery: | 2009-12-01 |
Rok wydania: | 2009 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 48 x 238 x 262 |
Indeks: | 60599735 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
Information, techniques and recipes for the proficient home baker.