Basics Basics How to Cook from A-Z (okładka  miękka)

Sprzedaje empik.com : 40,59 zł

40,59 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje ABE BOOKS : 63,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 72,68 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

This is a handbook for the starter cook. Ingredients and techniques are listed alphabetically for quick and easy reference, and it provides the basic methods and techniques for dealing with vegetables, fruits, meat, fish, poultry, grains, legumes, pulses, breads and pasta, with advice on how to clean, store, prepare and cook each entry. Line drawings illustrate techniques such as dicing, slicing, coring fruit and rubbing in fat, and where appropriate a very simple recipe - such as a basic broth or pie - is included, which allows the reader to develop the skills demonstrated. Entries also cover simple but easily-forgotten information such as how to poach an egg, the quantities for a Yorkshire pudding batter, and what temperature to roast a chicken at.

ID produktu: 1011056378
Tytuł: Basics Basics How to Cook from A-Z
Autor: Macdonald Janet W.
Wydawca: Grub Street
Język wydania: english
Ilość stron: 160
Data premiery: 2008-02-01
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 12 x 234 x 155
Indeks: 27607169
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego