Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
This is a handbook for the starter cook. Ingredients and techniques are listed alphabetically for quick and easy reference, and it provides the basic methods and techniques for dealing with vegetables, fruits, meat, fish, poultry, grains, legumes, pulses, breads and pasta, with advice on how to clean, store, prepare and cook each entry. Line drawings illustrate techniques such as dicing, slicing, coring fruit and rubbing in fat, and where appropriate a very simple recipe - such as a basic broth or pie - is included, which allows the reader to develop the skills demonstrated. Entries also cover simple but easily-forgotten information such as how to poach an egg, the quantities for a Yorkshire pudding batter, and what temperature to roast a chicken at.
ID produktu: | 1011056378 |
Tytuł: | Basics Basics How to Cook from A-Z |
Autor: | Macdonald Janet W. |
Wydawca: | Grub Street |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 160 |
Data premiery: | 2008-02-01 |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 12 x 234 x 155 |
Indeks: | 27607169 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Basics Basics How to Cook from A-Z
This is a handbook for the starter cook. Ingredients and techniques are listed alphabetically for quick and easy reference, and it provides the basic methods and techniques for dealing with ...