Charcuterie and French Pork Cookery (okładka  twarda)

Sprzedaje empik.com : 67,59 zł

67,59 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 79,19 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 94,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 103,21 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing displays of good food; pates, terrines, galantines, jambon, saucissions sec and boudins. The charcutier will also sell olives, anchovies, condiments as well as various salads of his own creation, making a visit the perfect stop to assemble picnics and impromptu meals. But the real skill of the charcutier lies in his transformation of the pig into an array of delicacies; a trade which goes back at least as far as classical Rome, when Gaul was famed for its hams.

First published in 1969 but unavailable for many years, Jane Grigson's Charcuterie and French Pork Cookery is a guidebook and a recipe book. She describes every type of charcuterie available for purchase and how to make them yourself. She describes how to braise, roast, pot-roast and stew all the cuts of pork, how to make terrines, how to cure your own ham and make your own sausages.

ID produktu: 1011056712
Tytuł: Charcuterie and French Pork Cookery
Autor: Grigson Jane
Wydawca: Grub Street
Język wydania: english
Ilość stron: 320
Data premiery: 2008-04-01
Rok wydania: 2001
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 24 x 208 x 137
Indeks: 60541963
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego