Autor: |
Wydawca: | Random House Usa Inc. |
Ilość stron: | 288 |
Autor: | Fields Roger |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
This one-stop guide to opening a restaurant from an accountant-turned-restaurateur shows aspiring proprietors how to succeed in the crucial first year and beyond.
Ninety percent of all restaurants fail, and those that succeed happened upon that mysterious X factor, right? Wrong! A man of many hats-money-guy, restaurant owner, and restaurant consultant-Roger Fields shows how a restaurant can survive its first year and keep diners coming back for years. Featuring real-life start-up stories (including many of the author's own), this comprehensive how-to walks readers through the logistics of opening a restaurant: concept, location, menu, ambiance, staff, and, most important, profit. Updated to address current trends such as food trucks and to tackle online opportunities (and pitfalls!) including Groupon, Yelp, and Twitter, Restaurant Success by the Numbers remains a critical resource for navigating the food industry. Opening a restaurant isn't easy, but this realistic dreamer's guide helps set the table for lasting success.
ID produktu: | 1084919910 |
Tytuł: | Restaurant Success By The Numbers, Revised |
Autor: | Fields Roger |
Wydawca: | Random House Usa Inc. |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 288 |
Numer wydania: | II |
Rok wydania: | 2000 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 25 x 232 x 157 |
Indeks: | 27628560 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Restaurant Success By The Numbers, Revised
This one-stop guide to opening a restaurant from an accountant-turned-restaurateur shows aspiring proprietors how to succeed in the crucial first year and beyond.Ninety percent of all restaurants ...