Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Beata i Igor – praktykulinarni.com
W kuchni wyznają zasadę, że można jeść wszystko: jedzenie to przyjemność, ale też paliwo, od którego zależą samopoczucie i poziom energii.
W najnowszej książce znajdziesz 110 pomysłów na pełnowartościowe, wegetariańskie obiady, dodatki i desery, które następnego dnia idealnie wpasują się do lunchowego pudełka.
A wszystko prosto i szybko, z ogólnodostępnych produktów: roślin strączkowych, kasz, makaronów, nabiału, jajek i oczywiście rozmaitych warzyw. Przy każdym przepisie podana jest wartość kaloryczna oraz podpowiedź, jak zmienić danie, wykorzystując inne składniki.
Smaki? Jak zawsze u Praktykulinarnych: z różnych zakątków świata.
Dhal z soczewicy, hash z serem halloumi, fasolowa fajita z makaronem, udon z warzywami i jajkiem, okonomiyaki, empanady z ciecierzycą, biryani, pad thai z tofu i jackfruitem, paella z kwiatem bananowca, curry „wurst”, kleftiko wegetariańskie, pudding chia z mango, granola kawowa i wiele, wiele więcej!
Sięgnij po te kulinarne wrażenia i zadbaj o zdrowie, sylwetkę i planetę!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1327847383 |
Tytuł: | Praktykulinarni wegetariańsko. Dziś na obiad, jutro do lunchboxa |
Tytuł oryginalny: | Praktykulinarni wegetariańsko. Dziś na obiad, jutro do lunchboxa |
Autor: | Grątkowska Beata , Grątkowski Igor |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 304 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2022-09-28 |
Rok wydania: | 2022 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 240 x 24 x 167 |
Indeks: | 43933778 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Praktykulinarni wegetariańsko. Dziś na obiad, jutro do lunchboxa
Beata i Igor – praktykulinarni.com W kuchni wyznają zasadę, że można jeść wszystko: jedzenie to przyjemność, ale też paliwo, od którego zależą samopoczucie i poziom energii. W najnowszej ...