Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Vital |
Data premiery: | 2013-05-10 |
Liczba stron: | 272 |
Autor: | Przyjemska Bożena |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce – naturoterapeutce i dietetyczce z 30 – letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie bez glutenu
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1068596597 |
Tytuł: | Niebezpieczne zboża |
Autor: | Przyjemska Bożena |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Vital |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 272 |
Numer wydania: | V |
Data premiery: | 2013-05-10 |
Data wydania: | 2013-05-10 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 206 x 147 x 24 |
Indeks: | 12970223 |
49,40 zł cena regularna
44,40 zł cena regularna
59,50 zł cena regularna
59,50 zł cena regularna
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Niebezpieczne zboża
Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich