Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
A beautiful cookbook from the master baker of the brioche and creme fraiche custard that made Julia Child cry because, "It's a dessert to cry [over]; it's so good."
The owner and chef of L.A.'s famous and successful La Brea Bakery reveals her magical recipes, adapted for home bakers. Before the baking even begins, Silverton takes the reader through the wonder of bread alchemy, then introduces readers to a wide range of recipes which range from the whimsical to the sublime.
From the two-week process of creating the starter to the ingredients and equipment needed, to the required temperature control needed for the perfect loaf, beginner and advanced bread makers and bakers will enjoy this incredible, classic cookbook.
ID produktu: | 1006778713 |
Tytuł: | Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery: Recipes for the Connoisseur |
Autor: | Silverton Nancy |
Wydawca: | Villard |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 288 |
Data premiery: | 1996-03-01 |
Rok wydania: | 1996 |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 30 x 241 x 197 |
Indeks: | 65748718 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery: Recipes for the Connoisseur
A beautiful cookbook from the master baker of the brioche and creme fraiche custard that made Julia Child cry because, "It's a dessert to cry [over]; it's so good."The owner and chef of L.A.'s famous