Good Calories, Bad Calories: Fats, Carbs, and the Controversial Science of Diet and Health (okładka  miękka)

Sprzedaje Libristo : 71,15 zł

71,15 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 10 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number. Called "a very important book," by Andrew Weil and …" destined to change the way we think about food," by Michael Pollan, this groundbreaking book by award-winning science writer Gary Taubes shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong. Don't miss Gary Taubes's latest book, The Case Against Sugar, available now.

ID produktu: 1018084927
Tytuł: Good Calories, Bad Calories: Fats, Carbs, and the Controversial Science of Diet and Health
Autor: Taubes Gary
Wydawca: Vintage Books
Język wydania: english
Ilość stron: 609
Data premiery: 2008-09-01
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 35 x 235 x 156
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Podobne do ostatnio oglądanego