Food Engineering and Technology (okładka  miękka)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Food Engineering & Technology: A Practice Book deals with objective type questions and answers. The book is aimed to provide number of questions related to almost all the main aspects of the Food Technology. Efforts have been made to cover wide range of topics in accordance to the syllabus of various competitive examinations like JRF, SRF, ARS, GATE, etc. It is expected that the book will be much sought by the students of Food Science/Technology/Engineering and related disciplines who can prepare themselves for both written as well as oral examinations. At the same time, this can be used as a readily available handbook for quick reference by practicing researchers/technologists and engineers. Besides faculty members involved in teaching Food Technology will find the book useful as a good question bank.
ID produktu: 1120060884
Tytuł: Food Engineering and Technology
Tytuł oryginalny: A Practice Book
Autor: Sharma H.K.
Wydawca: NEW INDIA PUBLISHING AGENCY- NIPA
Język wydania: english
Ilość stron: 664
Data premiery: 2018-10-10
Rok wydania: 2015
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 35 x 229 x 152
Indeks: 49914061
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Najczęściej kupowane The Silver Spoon Opracowanie zbiorowe
5/5
209,99 zł
Najczęściej kupowane Polpo
0/5
96,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Fresh India
0/5
90,19 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Polska
5/5
113,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Pokemon Cookbook
5/5
49,59 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego