Domowe wędzenie ryb (okładka  miękka, wyd. 09.2016)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1127439630
Tytuł: Domowe wędzenie ryb
Autor: Binder Egon
Tłumaczenie: Kwiecień-Maniewska Olga
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 96
Numer wydania: III
Data premiery: 2016-09-21
Rok wydania: 2016
Data wydania: 2016-09-21
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 235 x 10 x 165
Indeks: 19947457
średnia 3,9
5
2
4
2
3
3
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Jak czytać emocje
4.4/5
21,99 zł
Megacena

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego