Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
A third book from the two-Michelin star chef and award-winning author, David Everitt-Matthia - one of the major restaurant book releases of 2012.
ID produktu: | 1052446778 |
Tytuł: | Beyond Essence: New Recipes from Le Champignon Sauvage |
Autor: | Everitt-Matthias David |
Wydawca: | Absolute Press |
Język wydania: | angielski |
Język oryginału: | angielski |
Ilość stron: | 192 |
Data premiery: | 2012-11-01 |
Rok wydania: | 2012 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 248 x 27 x 251 |
Indeks: | 12880645 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Beyond Essence: New Recipes from Le Champignon Sauvage
A third book from the two-Michelin star chef and award-winning author, David Everitt-Matthia - one of the major restaurant book releases of 2012.