Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
BIO Żurawina Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru – zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty słodyczy, zostały one nasączone organicznym sokiem jabłkowym. Żurawina, podobnie jak jabłka, z których powstaje sok, pochodzą z upraw ekologicznych. Malownicze pejzaże bezkresnych żurawinowych pól w Kanadzie rozpościerają się na terenach w pełni naturalnych, z dala od obszarów zurbanizowanych. Owoce nabierają barw i smaku od wiosny, a pod koniec września olbrzymie pola żurawinowe zalewane są wodą i rozpoczynają się zbiory w pełni dojrzałych, dorodnych owoców. Wszystko odbywa się z poszanowaniem środowiska naturalnego, bez sztucznych środków. Ekologiczne owoce poddawane są ścisłej kontroli na każdym etapie rozwoju i przetwarzania. Suszone owoce żurawiny to bogata w błonnik pokarmowy wartościowa przekąska, ale również kreatywne urozmaicenie deserów czy sałatek.
Czy wiesz, że…
Przechowywać w suchym i chłodym miejscu.
Produkt posiada oznaczenie bezpieczeństwa żywności BRC AA.
Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, orzeszków ziemnych, innych orzechów oraz sezamu.
ID produktu: | 1270046567 |
Nazwa: | Żurawina suszona z zagęszczonym sokiem jabłkowym |
Producent: | Bakalland |
Pojemność g/ml: | 100 g |
Kraj/region pochodzenia: | Polska |
Wymiary: | 2 x 19 x 12 |
Kategoria produktu: | bez cukru |
Skład: | Żurawina BIO 60%, zagęszczony sok jabłkowy BIO 39%, olej słonecznikowy BIO. |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Żurawina suszona z zagęszczonym sokiem jabłkowym
BIO Żurawina Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru – zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej