Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.
Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych roślin, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy?
Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:
"Zbierz, przechowaj, zjedz" to zdecydowanie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To przepięknie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które łatwo można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1260881484 |
Tytuł: | Zbierz, przechowaj, zjedz |
Autor: | Watterback Johannes , Lunden Theres |
Tłumaczenie: | Wojciechowska Ewa |
Wydawnictwo: | Znak Koncept |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | szwedzki |
Liczba stron: | 224 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2021-04-14 |
Rok wydania: | 2021 |
Data wydania: | 2021-04-14 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 175 x 22 x 217 |
Indeks: | 37375812 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Zbierz, przechowaj, zjedz
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni. Jak