Autor: |
Wydawnictwo: | Difin |
Data premiery: | 2011-09-16 |
Liczba stron: | 390 |
Autor: | Wiśniewska Małgorzata, Malinowska Ewa |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
ID produktu: | 1046042535 |
Tytuł: | Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty |
Autor: | Wiśniewska Małgorzata , Malinowska Ewa |
Wydawnictwo: | Difin |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 390 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2011-09-16 |
Data wydania: | 2011-09-16 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Indeks: | 11109792 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera ...