Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty (okładka  miękka, wyd. 09.2011)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
ID produktu: 1046042535
Tytuł: Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty
Autor: Wiśniewska Małgorzata , Malinowska Ewa
Wydawnictwo: Difin
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 390
Numer wydania: I
Data premiery: 2011-09-16
Data wydania: 2011-09-16
Forma: książka
Okładka: miękka
Indeks: 11109792
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

O autorach:

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Cyberprzestępczość i nowe technologie Opracowanie zbiorowe
0/5
48,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Mutyzm wybiórczy. Strategie pomocy dziecku i rodzi Opracowanie zbiorowe
0/5
38,15 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego