Nasza PINSA pochodzi z rzemieślniczego procesu dojrzewania przez ponad 60 godzin, dzięki czemu jest krucha,
pachnąca i wysoce strawna. Wykonane z mąki pszennej miękkiej typu "0", mąki ryżowej i oliwy z oliwek extra virgin.
Można ją sezonować w klasyczny i szybki sposób lub w bardziej wyszukanych wersjach dla smakoszy.
Proste i szybkie przygotowanie
1. Najpierw włącz piekarnik na maksymalną temperaturę i pozwól jej osiągnąć, aby zagwarantować najwyższą jakość gotowania.
2. W międzyczasie dopraw Pinsę do swoich upodobań, stwórz klasyczne smaki lub fantastyczne odmiany dla smakoszy.
3. Po doprawieniu umieść Pinsę na ruszcie piekarnika i pozostaw na 5-6 minut. Wtedy będzie gotowy do spożycia!
Składniki: mąka pszenna miękka typu "0”, woda, mąka ryżowa, sól, oliwa z oliwek extra virgin, ocet słodowy, drożdże piwne,
substancje konserwujące: kwas sorbinowy, aromaty. Alergeny: może zawierać śladowe ilości soi, orzeszków ziemnych, sezamu.
Metody konserwacji:
- Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego i źródeł ciepła.
- Po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
- Można go przechowywać do 90 dni w temperaturze pokojowej.
Każda torba znajduje się w atmosferze chronionej i zawiera 2 podstawki Pinsa po 250 gramów każda.
Zawartość: 12 podstawek pinsa (6 paczki po 2 sztuki)
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem x 12 Włoska Pinsa Wstępnie Ugotowana, 250 g
Nasza PINSA pochodzi z rzemieślniczego procesu dojrzewania przez ponad 60 godzin, dzięki czemu jest krucha,pachnąca i wysoce strawna. Wykonane z mąki pszennej miękkiej typu "0", mąki ryżowej i oliwy ...