Understanding Baking: The Art and Science of Baking (okładka  miękka)

Sprzedaje Libristo : 114,51 zł

114,51 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 14-15 dni rob.

Sprzedaje empik.com : 135,99 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 172,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 203,53 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking. The new edition of this invaluable reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.
ID produktu: 1158477847
Tytuł: Understanding Baking: The Art and Science of Baking
Autor: Amendola Joseph , Rees Nicole
Wydawca: John Wiley&Sons Inc. , Wiley John&Sons Inc.
Język wydania: angielski
Ilość stron: 279
Numer wydania: III
Data premiery: 2002-09-01
Rok wydania: 2000
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 19 x 239 x 155
Indeks: 39196224
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego