Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
ID produktu: | 1158477847 |
Tytuł: | Understanding Baking: The Art and Science of Baking |
Autor: | Amendola Joseph , Rees Nicole |
Wydawca: | John Wiley&Sons Inc. , Wiley John&Sons Inc. |
Język wydania: | angielski |
Ilość stron: | 279 |
Numer wydania: | III |
Data premiery: | 2002-09-01 |
Rok wydania: | 2000 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 19 x 239 x 155 |
Indeks: | 39196224 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Understanding Baking: The Art and Science of Baking
Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking. The new edition of this invaluable reference provides this information in a concise and accessible way,