The Wolfgang Puck Cookbook: Recipes from Spago, Chinois, and Points East and West (okładka  miękka)

Sprzedaje Libristo : 64,36 zł

64,36 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 19-20 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Wolfgang Puck is one of the world's leading cooks and restauranteurs. The Wolfgang Puck Cookbook takes its inspiration from his famous Los Angeles restaurants Spago and Chinois on Main. Puck delights in blending the East with the West, creating innovative dishes inspired by the cuisines of France, Italy, and the Orient. Issued for the first time in paperback, the Wolfgang Puck Cookbook details over two hundred of the triumphant and wholly original creations that have earned Puck the acclaim of his fellow chefs:

Praise for Wolfgang Puck Cookbook

"It is a modern classic."-Craig Claiborne

"The recipes in this book reveal the confident and exuberant palate of Wolfgang Puck. It is a rare person who is classically trained, yet free-spirited enough to successfully integrate a whole new world of delicious and inspired tastes."-Alice Waters

"If I could have only one cookbook, this is the one I would want."-Maida Heatter

ID produktu: 1007646420
Tytuł: The Wolfgang Puck Cookbook: Recipes from Spago, Chinois, and Points East and West
Autor: Puck Wolfgang
Wydawca: Random House Inc.
Język wydania: english
Ilość stron: 320
Data premiery: 1996-05-01
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 22 x 234 x 156
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Podobne do ostatnio oglądanego