Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
ID produktu: | 1330855744 |
Tytuł: | The Wok: Recipes and Techniques |
Autor: | J. Kenji Lopez-Alt |
Wydawca: | W.W. Norton & Company |
Język wydania: | angielski |
Ilość stron: | 672 |
Numer wydania: | I |
Rok wydania: | 2022 |
2022-03-08 | |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 278 x 35 x 226 |
Indeks: | 44155162 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem The Wok: Recipes and Techniques
The obsessive mastermind behind one of the decades best-selling cookbooks returns with the definitive English-language guide to the science and technique of cooking in a wok