The Scavenger's Guide to Haute Cuisine: How I Spent a Year in the American Wild to Re-Create a Feast from the Classic Recipes of French Master Chef Au (okładka  miękka)

Sprzedaje Libristo : 67,77 zł

67,77 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 10 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

When outdoorsman, avid hunter, and nature writer Steven Rinella stumbles upon Auguste Escoffier's 1903 milestone Le Guide Culinaire, he's inspired to assemble an unusual feast: a forty-five-course meal born entirely of Escoffier's esoteric wild game recipes. Over the course of one unforgettable year, he steadily procures his ingredients-fishing for stingrays in Florida, hunting mountain goats in Alaska, flying to Michigan to obtain a fifteen-pound snapping turtle-and encountering one colorful character after another. And as he introduces his vegetarian girlfriend to a huntsman's lifestyle, Rinella must also come to terms with the loss of his lifelong mentor-his father. An absorbing account of one man's relationship with family, friends, food, and the natural world, The Scavenger's Guide to Haute Cuisine is a rollicking tale of the American wild and its spoils.

Praise for The Scavenger's Guide to Haute Cuisine

"If Jack Kerouac had hung out with Julia Child instead of Neal Cassady, this book might have been written fifty years ago. . . . Steven Rinella brings bohemian flair and flashes of poetic sensibility to his picaresque tale of a man, a cookbook, and the culinary open road."-The Wall Street Journal

"If you rue the 'depersonalization of food production,' or you're tired of chemical ingredients, [Rinella] will make you howl."-Los Angeles Times

"A walk on the wild side of hunting and gathering, sure to repel a few professional food sissies but attract many more with its sheer in-your-face energy and fine storytelling."-Jim Harrison, author of Legends of the Fall

"[A] warped, wonderful memoir of cooking and eating . . . [Rinella] recounts these madcap wilderness adventures with delicious verve and charm."-Men's Journal

ID produktu: 1153502397
Tytuł: The Scavenger's Guide to Haute Cuisine: How I Spent a Year in the American Wild to Re-Create a Feast from the Classic Recipes of French Master Chef Au
Autor: Rinella Steven
Wydawca: Spiegel&Grau
Język wydania: english
Ilość stron: 336
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 18 x 203 x 132
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Zobacz także

Najczęściej kupowane It Ends with Us
4.5/5
39,29 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Notes on Camp
4.8/5
13,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Educated
5/5
38,00 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Zodiac
0/5
42,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Rafa. My Story
3.6/5
59,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Depeche Mode Opracowanie zbiorowe
0/5
55,39 zł
Megacena
Najczęściej kupowane 100 Things to Know About Planet Earth Opracowanie zbiorowe
0/5
39,89 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Walden
5/5
36,09 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego