Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
First published in 1825, this book is a brilliant treatise on the pleasures of eating and the rich arts of food, wine, and philosophy, written by a famed French gastronome. This edition includes recipes.
ID produktu: | 1149845639 |
Tytuł: | The Physiology of Taste |
Autor: | Brillat-Savarin Jean Anthelme |
Tłumaczenie: | Drayton Anne |
Wydawca: | Penguin Books Ltd. |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 384 |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 19 x 198 x 130 |
Indeks: | 28728900 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem The Physiology of Taste
First published in 1825, this book is a brilliant treatise on the pleasures of eating and the rich arts of food, wine, and philosophy, written by a famed French gastronome. This edition includes ...