The Physiology of Taste (okładka  miękka)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

First published in 1825, this book is a brilliant treatise on the pleasures of eating and the rich arts of food, wine, and philosophy, written by a famed French gastronome. This edition includes recipes.

ID produktu: 1149845639
Tytuł: The Physiology of Taste
Autor: Brillat-Savarin Jean Anthelme
Tłumaczenie: Drayton Anne
Wydawca: Penguin Books Ltd.
Język wydania: english
Ilość stron: 384
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 19 x 198 x 130
Indeks: 28728900
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Podobne do ostatnio oglądanego