Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Providing the reader with the historical and social bases to understand how Japanese cuisine has been and is being shaped, this book assumes minimal familiarity with Japanese society, but instead explores the country through the topic of its cuisine.
ID produktu: | 1113943756 |
Tytuł: | The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture |
Autor: | Ashkenazi Michael , Jacob Jeanne |
Wydawca: | Routledge Chapman Hall |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 252 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 15 x 234 x 156 |
Indeks: | 49839081 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture
Providing the reader with the historical and social bases to understand how Japanese cuisine has been and is being shaped, this book assumes minimal familiarity with Japanese society, but instead ...