The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture (okładka  miękka)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Providing the reader with the historical and social bases to understand how Japanese cuisine has been and is being shaped, this book assumes minimal familiarity with Japanese society, but instead explores the country through the topic of its cuisine.

ID produktu: 1113943756
Tytuł: The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture
Autor: Ashkenazi Michael , Jacob Jeanne
Wydawca: Routledge Chapman Hall
Język wydania: english
Ilość stron: 252
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 15 x 234 x 156
Indeks: 49839081
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Najczęściej kupowane The Silver Spoon Opracowanie zbiorowe
5/5
209,99 zł
Najczęściej kupowane Polpo
0/5
96,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Polska
5/5
113,99 zł

Podobne do ostatnio oglądanego